top of page

MEDITERRÁNIA

Olaszország történelmi kikötői Rómától Velencéig, Genovától Nápolyig
Jelentős régészeti helyszínek és finom ételek váratlan ízekkel 
Élvezze a görög vagy hajózzon Barcelonából az andalúziai napsütésbe és a kifinomult francia városokba

A legszebb szabadtéri múzeum


Az MSC Cruises-szal a Földközi-tengeren hajókázni azt jelenti, hogy karnyújtásnyira kerül a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjavától, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait.

Ez a hajóút lehetőséget kínál arra, hogy meglátogassa és megismerje a tengerrel szemben álló országokat és népeket, valamint azok évezredes történelmét, ahogyan az ókori hajósok tették, amikor Olaszországból a görög szigetekre hajóztak. 


Az MSC hajóútján utazva lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről megismerje Olaszország történelmi kikötőit Rómától Velencéig, Genovától Nápolyig, hogy értékelje a festői és kifinomult francia városokat, Cannes-t, hogy elmerüljön a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán.

Használja ki a személyzetünk által szervezett kirándulásokat, hogy élvezze a görög napsütést, miközben fontos régészeti helyszíneket látogat meg, vagy fejlessze ki szenvedélyét a horvát zene iránt.

Ha a Földközi-tenger nem elég, választhatja az MSC hajóútjait, amelyek Gibraltáron túlra vezetnek, hogy egy gyors látogatást tegyen a portugál partoknál, Lisszabonban és Funchalban, valamint a Kanári-szigeteken. Olaszország, Spanyolország és Marokkó, Kelet és Nyugat még soha nem volt olyan közel egymáshoz, mint az MSC Cruises hajóútjain.

Földközi-tenger: Text
Földközi-tenger: Product Gallery

* Az információ a kikötőhely vagy horgonyzóhely végleges elérhetősége miatt változhat.

* Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

* A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében érhető el, belső Bella kabin típusra vonatkoznak.

Földközi-tenger: Text
MSC15004534.jpg

Mediterrán csodák

2022. Október 22-30.

Földközi-tenger: Vacations
bottom of page