top of page

EGYIPTOMI, VÖRÖS-TENGERI ÉS SZAÚD-ARÁBIAI HAJÓUTAK

Varázslatos közel-keleti körutazás

Dzsidda, Szafaga vagy Szokhna kikötőjéből indulva hajózzon el az MSC közel-keleti hajóútja fedélzetén a Vörös-tenger napsütötte vizein keresztül, hogy felfedezze Szaúd-Arábiát, Egyiptomot és Jordániát.


Szaúd-Arábiában csodálja meg az UNESCO Világörökség részét képező régészeti helyszínek gazdagságát, például Al-'Ula történelmi fallal körülvett városát, amely a régió kulturális mérföldköve.


A Vörös-tengeri körutazással ellátogathat Yanbu sivatagi kikötőjébe is, amelyet fehér cukros strandjairól és ragyogó türkizkék vizéről ünnepelnek.


Akabából felkeresheti az UNESCO városát, Petrát, és felfedezheti az ősi nabateus civilizációt. Legyen szemtanúja e jordániai ékszer pompás királyi sírjainak, szűk kanyonjainak és ikonikus kincstári épületének teljes pompájában.


Ha egy felejthetetlen egyiptomi körutazásra vágyik, akkor az MSC-vel való körutazás az, amit keres!!! Fedezze fel ezt a rendkívüli országot és annak minden gazdagságát a kirándulások széles választékával: Nílus körutazás, túra a Khafra piramishoz és a Szfinxhez, valamint Kairó, Egyiptom legnagyobb városa.
Válassza ki a tökéletes útvonalat egy Vörös-tengeri, egy jordániai, egy szaúd-arábiai vagy egy egyiptomi hajóútra.


Ez több mint egy nyaralás, ez egy epikus kaland. Életre szóló élmény vár Önre.

Vörös-tenger: Text
Vörös-tenger: Product Gallery

* Az információ a kikötőhely vagy horgonyzóhely végleges elérhetősége miatt változhat.

* Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

* A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében érhető el, belső Bella kabin típusra vonatkoznak.

Vörös-tenger: Text
bottom of page