top of page

DUBAI, ABU DHABI ÉS KATAR

Mérhetetlenül pazar paloták és a világ legfényűzőbb szállodái
A hosszú és gazdag arab történelem maradványai

A jövő és a hagyomány között lebegve


Az úti cél a keleti varázslatot, türkizkék tengeri tájakat és meleg sivatagi homokot idézi.


Ahol egykor csak sivatag volt, ott ma a világ legmagasabb épületei, a legfényűzőbb szállodák és a legmerészebb építészet található, amelyek a történelmi palotákkal és a hosszú és gazdag arab történelem maradványaival élnek együtt.


Engedje át magát ennek a fényűző utazásnak egy MSC körutazással, amely régi hagyomány, és egyben az Emirátusok által az elmúlt években elért fejlődés része is: Abu Dhabi és Dubaj merész, futurisztikus építészetével lep meg, Sir Bani Yas szigete pedig álomszerű tengerparti élményekkel vagy a mangroveerdők, a sivatag és a védett öblök közötti szafari semmihez sem fogható élményével örvendeztet meg.


A kihagyhatatlan helyszínek közé tartozik az Ománi-öböl: Khasab és Muscat, ahol ízelítőt kaphat az ezeregyéjszakás varázslatos hangulatból.

Arab-öböl: Text
Arab-öböl: Product Gallery

* Az információ a kikötőhely vagy horgonyzóhely végleges elérhetősége miatt változhat.

* Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

* A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében érhető el, belső Bella kabin típusra vonatkoznak.

Arab-öböl: Text
MSC13016412.jpg

MSC Opera csoportos hajóút az Arab-öbölben magyar nyelvű idegenvezetővel

2022. December 3-11.

Arab-öböl: Vacations
bottom of page