top of page

DÉL-AMERIKA

Az ellentmondások eleven kontinense Brazíliától Argentínáig
Egy nem mindennapi utazás a világ másik végére
Végtelen fehér tengerpartok és kristálytiszta vizek

A zene ütemére cirkálok

Ez a szamba és a tangó földje, egy olyan kontinens, ahol még mindig ízelítőt kaphatunk egy letűnt világ hangulatából.

Dél-Amerika olyan élmény, amelyet az érzékszerveken keresztül kell átélni; hagyja, hogy magával ragadja a jó hangulat és a pezsgő kultúra.

Egy MSC hajóúton tett utazás élményt jelent, lehetőséget ad arra, hogy felfedezze a természeti szépségeket, amelyeket a kalandregényekből egyenesen idézett környezetvédelmi szentélyek, a végtelen fehér tengerpartok és a kristálytiszta vizek kínálnak. A tengerparti fő városok igazi gyöngyszemek, amelyek felfedezésre várnak, fedezze fel ezeket a kulturális olvasztótégelyeket egy MSC kirándulással: mindezt a zene ütemére.


Ez egy igazán nem mindennapi utazás. Élvezze a Rio de Janeiró-i Copacabana strand csillogó kiterjedését vagy a Fortaleza-i Praia do Futuro-t, merüljön el az uruguayi Montevideo és Punta del Este történelmében, veszítse el magát Buenos Airesben San Telmo argentin negyedének gyarmati stílusú palotái között.

Mert Dél-Amerikát, ezt az ellentmondásoktól duzzadó, nyüzsgő országot maximálisan meg kell tapasztalni.

Dél-Amerika: Text
Dél-Amerika: Product Gallery

* Az információ a kikötőhely vagy horgonyzóhely végleges elérhetősége miatt változhat.

* Az árak kétágyas elhelyezésre vonatkoznak, egyágyas elhelyezésnél felárat kell fizetni, a többágyas elhelyezés esetlegesen kedvezőbb árú.

* A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, szabad helyek függvényében érhető el, belső Bella kabin típusra vonatkoznak.

Dél-Amerika: Text
bottom of page